Nooit is iemand zeker van iets,

te worden geliefd, te worden verlaten,

alles kan en alles mag,

alles wisselt elkaar af

 

 Judith Herzberg


Secure Base Coach

In 2021 voltooide ik mijn opleiding Secure Base Coachen bij De School voor Transitie

(www.deschoolvoortransitie.nl).

 

Een Secure Base Coach is een coach waar je je echt welkom voelt,  die inspireert en aanmoedigt om in verbinding de uitdagingen die het leven biedt aan te gaan.

 

Het bracht me terug bij mijn liefde voor coachen en het bracht nieuwe inzichten en gereedschappen. In combinatie met mijn therapeutschap ontstaat mijn eigen manier van coachen.

 

Mijn eigen manier

Mijn coaching bestaat uit gesprekken, prikkelende en nieuwsgierige vragen, stilte, meditaties, geleide visualisaties, lichaamswerk en opdrachten. Ik houd van creativiteit en out of the box, ook in coachen, en dat zul je beslist gaan ervaren.

 

Samen gaan we zoek naar de antwoorden en wijsheid in jou. Ik vraag van jou bereidheid, kwetsbaarheid, moed en openheid. Jouw levensverhaal en geschiedenis, het hier en nu, en oog op de  toekomst zijn onze uitgangspunten.