Wanneer je reist,

gaat er een ander zwijgen mee.

En als je luistert,

hoor je wat je hart zo graag wil zeggen 

 

John O’Donohue


Retraites

In 2011 deed ik als deelnemer een retraite, die voor mij levensveranderend is geweest. Wat houd ik van de combinatie van bezinning, persoonlijke ontwikkeling en genieten van het goede leven en de prachtige natuur! Nog altijd ben ik dankbaar dat ik de stap heb mogen maken van deelnemer naar begeleider. Inmiddels heb ik al heel wat retraites begeleid in Spanje en Nederland en nog altijd inspireren ze mij en blijf ik ook als mens en begeleider ontwikkelen.

Retraites Spanje

Mi Cuento Reizen is  voor mij de ideale organisatie om retraites te begeleiden: kleinschalig, ongelofelijk oog voor detail, liefdevol en persoonlijk, én praktisch perfect georganiseerd. Dat maakt dat ik als begeleider volledig voor de inhoud en de persoonlijke processen kan gaan. 

 

Ik begeleid bij Mi Cuento twee verschillende reizen in het heerlijke Andalusië, die allebei mijn hart diep raken. Dit zijn de Stiltereis en de Latifareis Volg de links als je een volledige beschrijving van deze reizen wilt lezen. 

 

En mocht je mee op reis willen, dan vind je via de reiskalender beslist jouw ideale reis.  

 

Ik kijk uit naar samen reizen !

retraites Spanje

Retraites Nederland

Ik hoop binnenkort ook weekend retraites Leven vanuit het hart  te kunnen aanbieden samen met mijn dierbare collega en vriendin Saakje Bakker. Meer informatie  volgt!