Hoe de Liefde Blijft

In een tijd waarin vanzelfsprekendheden niet meer vanzelfsprekend waren en zijn, deze tijd van veranderingen, voel ik een verlangen naar een tijd die hiervoor was en merk ik dat ik vaak keuzes  heb te maken over wat ik echt wil. In deze tijd is er voor mij veel om mij mee te verbinden en ook veel waarvan ik voel dat ik mij daar niet mee wil verbinden. Daarnaast ben ik in deze periode juist een opleiding gestart, die mij enorm uitdaagt en uitnodigt om me te verbinden met van alles: mijn geschiedenis, de man en jongen in mij, mijn roeping en een breed palet van emoties. Dus eigenlijk om me ten diepste  te verbinden met wie ik ben.

 

Zo ontstond er op een lesdag een familieopstelling, waarbij ik letterlijk en figuurlijk mijn vader weer in de ogen keek, waarin ik mij moest en mocht verbinden met een pijnlijk stuk tussen....

 

Lees verder op de website van Mi Cuento Reizen